Ombre lippen te krijgen-Funky, Kissable, Two-Toned Lip Love

Er is nooit een einde aan de modetrend. Ombre is de recente buzz die snel inhaalt. De trendverschuiving is van ombre haar tot ombre Portugees Voetbalelftal Thuisshirt nagels en nu ombre lippen. Het beste voor celeb -feestjes voor alledaagse gelegenheden, ombre lippen zien er buzzworthy uit, gezien het River Plate Thuisshirt feit dat je elke kleurencombinatie kunt kiezen en toch uitstekend kunt maken met gradiënteffect.
[Lees ook: Ombre Nail Art Design – Doe het nu zelf!]

Ombre in het Frans duidt op “gearceerd”, in korte geleidelijk vervagende kleuren. Een paar verbeteringen hebben ombre -lippen zo groot genoeg gemaakt dat je een impact kunt creëren door verschillende kleuren te gebruiken en tinten te veranderen.
Het maken van ombre lippen wordt voornamelijk op twee manieren gedaan – door lichtere lipschaduw in het midden te omringen met donkere tonen aan de buitenkant en vice versa. De geleidelijke schaduw van kleur die van links tot ideaal van je mond of bovenlip naar onderlip gaat, geeft je een diva -achtige look die de hele wereld erover kan krijgen. Tegenwoordig zijn er verschillende gratis kleuren van verschillende kleurentonen en gezinnen tot stand gekomen. Bekijk de stapsgewijze tutorial over hoe u een ombre lippenstift perfect kunt aanbrengen!
Hoe ombre lippen te maken
Bron: YTIMG.com Choose Colors

Het eerste wat u moet doen, is de lipkleuren kiezen en dienovereenkomstig overeenkomen met het kostuum dat u gaat dragen.
Kies nu twee of veel meer tinten waarmee je wilt froliceren. Selecteer daarbij de lipschaduw die de buitenkant zal zijn, dan kunnen de volgende tinten (een of twee zijn) die naar de binnenkant van de lip zijn. Om te vereenvoudigen, moet u de schaduw bepalen waarmee u wilt beginnen op de lipcontouren en degene die aan de binnenkant van de lippen belandt. Vergeet niet dat de liptint geleidelijk over de lippen moet veranderen om de indruk te wekken om de tonen te veranderen. Dat is wanneer de volbloedige impact van ombre lippen uitkomt.

[Lees ook: Ombre opnieuw introduceren]
Mascara borstel en concealer

Zodra u de lipkleurselectiebit (twee/drie/vier, welke) hebt gedaan, is het tijd om de mascara -borstel in kopen te doen om dode huidcellen in en rond de lippen te verwijderen. Gebruik daarna een concealer om uw favoriete liptinten levendig genoeg te maken.
Bron: hm.com [SC: MediaD]

Koop een Spaans Voetbalelftal Thuisshirt potlood voering om je lipranden te bekleden en volg deze op door te mengen.
Bron: pinterest.comdo’s en dons terwijl u ombre lippen doet
Wanneer u lipvoering of lippenstift aanbrengt, is de kans groot dat het in het begin er een beetje rommelig uitziet. Hier is hoe je daar vanaf af komt:
1. Wanneer u lippenstift aanbrengt, doe het bij voorkeur met een schuine borstel. De lippenstift moet idealiter van dikkere en dichtere formulering zijn tegenover lichtere consistentie.
2. Tel wanneer u vleugje voelt gebeuren, spoel het met een tissue.
3. Dus wat als je de puinhoop van lippenstift haat, lipvlekken zijn ook niet zo slecht.
4. Probeer voor een langer lippenstift het matte effect los transparant poeder op de lippen te leggen en vervolgens opnieuw aan te touken met lippenstift voor een betere impact.
5. Zorg ervoor dat u tijdens de lippen een gedurfde verklaring aflegt, zorg ervoor dat u de rest van uw make -up verzacht en ingehouden. Je zou tenslotte veel meer aandacht willen hebben om op je lippen te zijn, toch?
Dus maak je voorbereid om er ongelooflijk Duper Cool, Sassy, VERSTACHT en een beetje een glamour Babe uit te zien door ombre -nagels te doen. Je dichtstbijzijnde concurrent is de gewoon Jane!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *