Clothing

Bollywood-geïnspireerde grijstinten zijn wenselijke

geel, blues, Racing Club de Avellaneda Thuisshirt rood, roze en talloze veel meer dynamische tinten moerden de zomer over, ofwel een verfrissende geweldige briesje blazen of ons als een firecracker verlichten. Naast al deze kleuren is een andere kleur die schoonheid toevoegt en je outfit er zomervriendelijk uitziet, grijs, wat meestal onopgemerkt blijft.

Bollywood-geïnspireerde grijstinten:
Om de een of andere reden begonnen we te geloven dat grijzen een saaiheid toevoegen aan iemands uiterlijk en het wegnemen van uitstraling, maar Bollywood trok zoals altijd uit de bliksige opties voor kleding die ons verbaasd achterliet.

Nimrat Kaur:
Voor een winkellancering, Nimrat geselecteerd om de grijze kleurkaart te spelen met vallende mouwen en high-slits maxi-jurk door Shehlaa Khan. De bedrukte outfit, de vallende stof, de gemakkelijke breezy van vorm en de bijpassende binnenvoering zijn goed aan elkaar aangebracht om de ideale outfit te maken, ben je het ermee eens? Hoewel we vonden dat de kleding het stimuleren van de outfit leek te hebben weggenomen, door zilveren metalen hakken toe te voegen, bracht ze de stijl goed in Borussia Dortmund Thuisshirt evenwicht. Half gespeld golvend haar en rode glanzende lippen konden haar stijl af.
Bron: Instagram.com/nimratofficialkajol:
Bij de promoties van Incredibles 2 -film waaraan ze haar stem maakte voor de Hindi -versie, werd Kajol er stijlvol voor gekomen. Ze koos voor een zwembad-uitziende ongelijke kleding van Shruti Sancheti voor het evenement in het spel. De accessoires overslaan, naar naakt gekleurde wighakken gaan, en haar slordig haar Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt opzij borstelde, zag ze er zoals altijd prachtig uit. De grijstinten met de afdrukken lijken een pakkende keuze te zijn, wat denk je?
Bron: Instagram.com/kajoldia Mirza:
Voor de Eid-vieringen werd de prachtige Doe-Eyed Dia Mirza betrapt op fantastisch in een steengrijze Sharara Fit van Monika Nidhii. Bij het matchen van het gouden reliëfwerk aan de kleding waren haar Golecha -juwelen evenals Shilpsutra Juttis. Midden worden glad haar, verwijder de stralende huid, evenals roodgloeiende lippen kleur afgerond met haar stijl.

Bron: Instagram.com/DiamirzaOfficialManushi Chhillar:
Terwijl de voormalige diva’s moordende stijlen in donkere tinten grijs trokken, verblind Manushi zowel helder als sprankelend in een licht grijze grijs zwaar bederfde Natasha Dalal Lehenga. Deepa Gurnani Silver Mode-sieraden evenals gedoe-vrije make-up en kapsel voltooiden haar sprankelende stijl.
Bron: Instagram.com/manushi_chhillar Wat is uw schaduw van grijs voor dit seizoen? Laat ons uw gedachten zien!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *