Clothing

Kornit Breeze 921-Nieuwe directe printer op instapniveau

Het werd tijd dat Kornit Direct-on-Garmment-printers een nieuwe printer uitbracht die betaalbaar is, maar het hoge niveau van hoogwaardige prestaties behoudt. De nieuwe printer wordt Kornit 921 Breeze genoemd en is eenvoudig te bedienen vanuit elk type computer, laptop of desktop, zonder de vereiste van een luchtcompressor.
De Kornit Breeze 921 Industrial en nog er is weinig D.O.G-printer gemaakt om kledingdecorateurs in staat te stellen hoogwaardige innovatievoordelen te gebruiken tegen instapkosten. De printer maakt gebruik van de eigen gepigmenteerde inkt van Kornit, evenals de Kornit Quickp -toepassing. De printers van direct-garsment van Kornit zijn een première in hun soort en de inkten zijn eveneens betaalbaar. Met de assist van de nieuwe Kornit Breeze 921 -printer is deze veel eenvoudiger dan ooit om geïndividualiseerde prints te bereiken, evenals variabele gegevensbeeldvorming. State-of-the-art innovatie is gebruikt om deze printers te produceren. De machines zijn gecreëerd, evenals ontwikkeld vanaf de grond met behulp van een doosstraalframe dat vibratie, gelineariseerde elektro-magnetische motoren vrijwel elimineert voor ideale effectiviteit, evenals onderhoudsarme, spectra printkoppen die worden geproduceerd voor industrieel gebruik en een Innovatief, maar toch eenvoudig inktsysteem. De aantrekkingskracht van de Kornit-printer is dat deze is ontworpen om door één persoon te worden beheerd zonder enige vorm van vereiste voor film, schermen, enz. Er zijn geen opstellingskosten. Tests kunnen onmiddellijk worden onderzocht en wijzigingen zonder vertraging worden geïmplementeerd. Kledingdecorateurs kunnen aanzienlijke inkomsten verdienen met beeldvorming van zowel korte als middelgrote runs.

Kornit heeft een speciale kleding inkt opgericht die speciaal is geformuleerd voor digitaal printen die opmerkelijke resultaten oplevert die vandaag niet op de markt worden gezien. De op water gebaseerde CMYK en witte inkten werken in combinatie met een bevochtigingsoptie tijdens het uithardingsproces, waardoor de pigmenten van de inkt worden geactiveerd om bij de stof te blijven. Deze speciale inkt kan worden afgedrukt op veel soorten materiaal (tot twee centimeter dik) die standaard uithardingsomstandigheden kunnen staan, zoals 100% katoen, katoen/poly -melanges, lycra, zijde, canvas, linnen, enz. De inkt is extreem geweldig met een ISO -score van 4 op een schaal van 5 (exact hetzelfde als Plastisol -inkten). De inkten zijn extreem rekbaar, niet-kraken en hebben een zachte hand. De witte inkt wordt gebruikt als basislaag voor de CMYK -inkten en ook eveneens als een ongelooflijk wit hoogtepunt.

0/5 (0 beoordelingen)

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *