Clothing

Mad for Plaid

“Mad for Plaid” is een understatement met betrekking tot mijn obsessie en liefde voor plaid en tartan stukken dit vakantieseizoen. Ik kan het niet helpen hoe feestelijke geruite prints me zoveel aan Kerstmis herinneren. Over Kerstmis gesproken, het is 6 dagen weg … De dagen gaan zo snel voorbij! Als u deel uitmaakt van de Duits Voetbalelftal Thuisshirt laatste minuut shoppers, zullen Plaid en Tartan zeker een geweldig vakantiegeschenk maken. Ik heb enkele van mijn favoriete plaid -geschenken (hier) en last minute cadeau -idee├źn (hier) afgerond.
Deze steward plaid rok was van het eerste gezicht en ik kon niet wachten om deze jcrew -rok in handen te krijgen. De pasvorm is ongelooflijk en ik ben dol op de Flouncy en Feminine Touch, waardoor het een typische vakantiefeestrok is. Ik heb het gecombineerd met Awhite Button Down -shirt en toegevoegd Abow Neck Tiefor een feestelijk gevoel. De toevoeging van de rode jas helpt bij het naar voren brengen van de rok van de rentmeester.
Wat ik draag:
Geruite rok (40% korting + volledig gratis verzending hier, hou hier van dit patroon) // AC Milan Thuisshirt wit t-shirt (hier) // boog nek stropdas (hier, hou hier van) // schoenen (hier, hier budgetvriendelijk hier/hier) // jas (oud, probeer dit hier, hier en hier) // oorbellen (oud, probeer dit hier en hier)
Koop mijn uiterlijk

<< >

JavaScript is momenteel uitgeschakeld in deze browser. Reactiveer het om deze inhoud te bekijken.

U kunt ook genieten:

Hoe je lederen shorts toevoegt aan je …

Hoe je een spijkerbroek met hoge taillebodem draagt

Lentekleuren Ik ben heel blij om te proberen …

De ideale winterseizoen -outfit om nu te dragen

Wees op de hoogte.

Meld Borussia Dortmund Thuisshirt u aan met uw e -mailadres om nieuws en updates te ontvangen.

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

E-mailadres

Abonneren

Bedankt voor het abonneren!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *