Kate in Catherine Walker voor Festival of Remembrance

Kate droeg een nieuwe jas door Catherine Walker voor het festival van Herinneringsfestival van Tonight bij Royal Albert Hall.

Ze voegde zich bij de koningin, Prince Philip, evenals een groot aantal andere Royals voor de uitvoering.

Meer over het evenement via de Koninklijke Albert Hall-website:

Het festival van herinnering, gehouden ter ere van degenen die hun leven in dienst van hun land hebben verstrekt, is jaarlijks in de Royal Albert Hall gemarkeerd omdat 1923.

Het festival is uitgezonden op de BBC-radio omdat 1927, evenals een prominente televisie-evenement op BBC één is.

Andere leden van het Royal Huishouden In de aanwezigheid omvatten prinses Anne evenals haar man, Sir Timothy Laurence, Prins Andrew, de graaf, evenals gravin van Wessex, de hertog van Kent, Princess Alexandra, de hertog en hertogin van Gloucester.

Details over het programma van vanavond uit Hallo!

Het evenement markeert de eeuwvaten van de damesdienst in de routinematige strijdkrachten, de Slag bij Passendaele, de ontwikkeling van de Oorlogsgraven van het Gemenebest en de 100ste verjaardag van Dame Vera Lynn.

Hieronder nemen de vrouwen deel aan het deel van het programma 100 jaar damesdiensten: aan de linkerkant, Squadron Leider Gemma Lonsdale; In het centrum, Joan Picton, die het citaat uitcheckte; evenals aan de rechterkant, luitenant kolonel Lucy Giles.

Kate evenals prins Andrew.

William is in Wales voor de wedstrijd Wales vs. Australië Rugby. Hij is nu beschermheer van de Welsh Rugby Union, die de verantwoordelijkheid van de koningin opneemt.

Nu tot wat Kate droeg voor de prestaties van vanavond.

De hertogin was in een zwarte fluwelen avondjas van Catherine Walker.

Het lijkt een lange versie van het ‘Caressa’-jas van het merk te zijn. Het stuk is gemaakt van zijden fluwelen, evenals beschreven als het hebben van een “gestructureerd, geknipt in silhouet met een zachte flick aan de zoom.” De Oversize Swarovski-knoppen zijn gemaakt van jet, glas, evenals zilver.

Bedankt aan Aaron op de Facebook-pagina, evenals Laura / Solid Moonlight op Twitter, evenals Carly of Kate Middleton-stijl voor hun snelle ID van Kate’s Coat.

Update zondag am: Er zijn gisteren opmerkingen over Kate dragen “nog een andere coatdress”. Het is geen coatdress. Hier is de beste foto die ik een deel van een toga eronder laat zien. We zagen de terugkeer van de collingwood-parel, evenals diamanten oorbellen, zogenaamd sindsdien de juwelier die ze heeft gemaakt. Ze waren een geschenk aan de late Diana, prinses van Wales, evenals onderdeel van haar persoonlijke sieradencollectie. Hieronder draagt ​​de hertogin ze in het banket van Spanje in juli.

Onder links, Kate die ze draagt ​​bij ceremonies in België die de Slag bij Passendaele herdenkt; Aan de rechterkant, een veel beter beeld van hen de nacht van het feest van Spanje.

Kate droeg een avondtas die een vintage magid-stijl is. Hieronder, de hertogin met de tas tegen een actie op verslavingsbetrokkenheid in 2014 en bij het Royal Range-prestaties in november 2014.

Dit is de koppeling die een langdurig UFO was tot november 2014 toen een nuttige bezoeker haar foto’s van de tas deelde (onze oorspronkelijke publicatie op de tasidentificatie is hier). Hieronder zie je de tas vanavond en in 2014, samen met een van de foto’s gedeeld door onze anonieme lezer.

28 maart 2018: Kate M Cambridge wees op Twitter dat Carole Middleton deze handtas eveneens heeft gedragen.

Kate droeg een klaproos die we niet eerder hebben gezien; Het lijkt erop dat het van vilt is gemaakt. Ik heb een vergelijkbare stijl van de Poppy Shop opgenomen; De verlichting toont veel beter hoe een viltpin eruit ziet. Vorig jaar droeg de hertogin de ‘callas’ avondjas van Temperley London (originele publiceerde hier). In 2015 was ze zowel in een dolce als Gabbana lace-town (originele publiceren hier).

Duizenden poppy bloemblaadjes regenen op het publiek gedurende twee minuten stilte, gevolgd door het volkslied.

En Servicemen van Active-Duty en vrouwen leiden drie gejuich voor HM.

Dit is zo’n handige foto van HM terwijl ze het evenement verlaat, ik moest het aan de post toevoegen.

We zullen je morgen zien voor Herinneringszondagsgebeurtenissen.

Linkage:

Bezoek de Royal British Legion-website hier; De Facebook-pagina van de organisatie is hier en de Twitter-feed is hier

De online Poppy-winkel van de Legion is hier; Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het evenement, klik hier

De fotogalerij van de spiegel is hier; Just Jared’s Gallery is hier; De Fug Girl Gallery is hier

Het verhaal van het dagelijks mail is hier; De bescherming van de zon is hier; Het onthullen verhaal is hier; HELLO! verhaal is hier

1K + Opslaan

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *