LICHTER LICHTER MET MINDER

TEG 2022, is een diep verlangen naar “minder” langdurig in mijn wezen.

Misschien gedeeltelijk aangedreven door een complexe, zware wereld om ons heen. Eenvoud is ongecompliceerde vrede en het teveel is niet veel meer dan bagage. Ik heb dit niet alleen toegepast op een veel meer capsule-methode voor mijn garderobe, maar ook in mijn huis en het leven.

Het wordt eenvoudiger en eenvoudiger om de bagage los te laten die opbouwt met de tijd, en nog veel meer en veel meer voldoening als de stapels van onnodig verdwijnen om veel meer tijd te verlaten om terug te trappen en geniet van wat je hebt. Niet alleen in dingen die materiaal zijn, maar ook in zaken van de geest.

We zijn een generatie overdenken. Van overmaat en emotionele gewichten dragen we door ons leven met ons. Het is een nieuw jaar, en het is tijd om bagage te elimineren en te verkleinen – fysiek, mentaal en emotioneel.

De oorzaak en het effect is eenvoudig, met minder, we zijn lichter.

Met minder lasten kunnen we recht opstaan. We worden helemaal vrij om na te streven wat ons echt blij maakt zonder dat alles wat ons vasthoudt.

Als u zich zwaar voelt, reflecteert u het afgelopen jaar. Herken je demonds en de dingen die je hebben afgewogen, en ze kwijt te raken.

Het is tijd om lichter te leven, en gelukkiger met minder.

Leef meer, met minder. Wees de eerste om lief te hebben, en vergeven. Onthoud elk moment is alles, en alleen wat we ervan maken. Het is 2022, en hoewel je nooit een reden hebt om nieuw te beginnen, is het nu net zo goed als elk.

Het hebben van een beroep en mode, evenals het beheren van een mode-blog, voor mezelf, een overstocked kledingkast is een gewogen gevecht die ik na het seizoen vecht.

Je denkt misschien niet dat een gevulde kledingkast iets is dat je afweeft, maar probeer een volledige kast en rekken in bijna elke kamer van je huis te beschouwen. Hoewel ik vaak voorzichtig gebruikte kleding doneer of verkoop, is er zeker enkele bagage die ik uitkijk om in 2022 los te laten.

Ik heb enkele suggesties gedeeld om je kast te verlagen naar een veel meer capsule-kledingkast, ervan, waarvan ik in de komende weken zal volgen om mezelf van wat overmaat te ontdoen.

In de tussentijd heeft het combineren van huizen met mijn man me nieuwe niveaus van flexibiliteit geleerd bij het beheren van een huis met minder.

Namelijk, “winkelen” in zijn garderobe. Een toegevoegde suggestie voor een veel meer capsule-kledingkast in 2022, ontdek de stukken die u kunt delen met uw partner (als ze open zijn). Mogelijk bent u verbaasd over hoe tal van uw items elkaar overlappen.

Genderless Fashion is in, net als extra grote mode – en ik heb talloze van de stukjes van de man gevonden, hebben een betere ongewenste look dan opzettelijk extra grote items voor vrouwen.

Ik heb omdat ontdekte nieuwe favoriete boxy-t-shirts, oversized sweatshirts, button downs, en zelfs deze blazer die gemakkelijk kan zijn “gestolen” van de zijne, om de behoeften in mijn eigen kledingkast te helpen verminderen. Om nog maar te zwijgen over, tal van van de items zijn hoger geprijsde essentials, dus je kunt redden door veelzijdig te zijn met wat je ook hebt.

En terwijl het coördineren van oversized blazer outfits niet alle gewichtloze doelen van 2022 genezen, is het een plek om te beginnen. Hallo 2022, een jaar van leven met minder. Ik voel me al een beetje lichter.

Deel dit:
Klik om te delen op Facebook (opent in nieuw venster)
4Klik om te delen op Pinterest (opent in nieuw venster) 4
Klik om te delen op Twitter (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op zak (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Tumblr (opent in nieuw venster)
Klik om te delen op Reddit (opent in nieuw venster)

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

een minimalistische levensstijl van een blogger perspectiveminimalism: zelfstandig naamwoord min · i · mal · ism \ mi-nə-mə-LI-zəm \ 1: een stijl of techniek (zoals in muziek, literatuur, of ontwerp) die wordt gekenmerkt door extreme spareness en eenvoud – Merriam Webster Dictionary Minimalisme is de meest eenvoudige en zuivere vorm van iets. De essentie van iets – zonder iets extra. Het is de afwezigheid …
16 augustus 2016In “blog”

drie manieren om te hakken te dragen – intensivering van de zomer mode trendsWhen de wereld gaat op een manier, mode ongetwijfeld begint naar de andere te gaan. In het geval u het memo gemist, jurk is terug. Met Athleisure nu volledig verzadigd is met zowel de Europese en Amerikaanse markten, de consument is begonnen om zich te vervelen, en ze zijn het bereiken terug naar hun archieven voor een compromis …
10 april 2019In “blog”

leven en luxe voor een minimalistWith leven door middel van het rollen als een goederentrein, is het essentieel om te kunnen stap terug en genieten van de kleine dingen. Koffie op de patio op een koele ochtend, het gelach in de ogen van iemand die je liefde, een geur het doet denken aan thuis – deze kleine momenten te laten …
25 augustus 2018In “blog”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *