Today’s Pattern Story: Butterick 3613

Announcer: De elleboogwestelende deelnemers van vandaag zijn Katrina Williston en Melody Gunnersdottir, beide van plezierige Prairie, Minnesota.

Color Commentator: Dus een echte home-town wrok match, huh, tom?

NODIGER: Nou, Bob, plezierig Prairie is een heetbed van elleboogworstelen omdat een golf van betreurenswaardige hand amputaties van thesher-storingen terug in de uitstekende depressie. Het is echter alleen in de laatste vijf-tien jaar dat de elleboogworstelen van vrouwen zo’n hoog kaliber atleten heeft getrokken. Melodie was helemaal Amerikaans in elleboogteam Shuffleboard op de middelbare school, alvorens te veranderen tot elleboogworstelen als collegan.

Color Commentator: evenals de achtergrond van Katrina is ook fascinerend, is het niet, Tom? Ze is de voorman – redeneer me, Forewoman (lacht) – bij de regionale pluimvee-verwerkingsinstallatie, is ze niet?

Announcer: duidelijk gutting ontelbare kippen per uur is een geweldig trainingsregime. Ze was de schoonmaakworstler op het intramurale elleboogworstige team van haar plant, evenals haar manager die haar motiveerde om PRO te gaan.

Color Commentator: in waarheid Prairie Poultry Processors is haar # 1-sponsor. Ze heeft een uitstekende Poultry Recept Blog, het publiek zou het moeten inspecteren bij Katrinaklucks.com!

Announcer: evenals we beginnen de wedstrijd. Melodie maakt echt gebruik van het kiezen van de bovenste instelling in de Coin Flip. Kijk naar die hefboomwerking!

Color Commentator: Maar deze vrouwen zijn zulke echte sportiviteit – sorry, sportswomotheek (lacht). De zwaartekracht kan een teef zijn, maar deze worstelaars zijn pure dames.

Recountric: je hebt het verklaard, Bob.

[Patroon hier aangeboden.]

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Today’s Pattern Story: McCalls 4119june 18, 2012in “Pattern Stories”
Sorry haar geweldige deal die ook leuk vindt voor Welljune 20, 2007
Start ’em young! 3 augustus 2006

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *