Clothing

Meer polka-dots!

Oké, werk hier met mij mee. Stel je voor dat deze jurk wordt gedragen door iemand die niet in staat was geweest om haar plastische chirurg te praten / omkopen / bedreigen om haar ginvormige implantaten te geven. Concentreer je in plaats daarvan op de enorme stippen (ik weet het, ik weet het, ze zien er niet zo groot uit naast die andere onnatuurlijke ronde objecten, maar proberen). Denk aan de schattige grens langs de zoom en de zakken.

In feite zijn de zakken zo groot dat de beschrijving ze ‘meest sexy en uniek’ noemt! Jammer De rest van de beschrijving is onsamenhangend, zeggende dat de jurk een “Empire Drop-taille” heeft (een tegenstrijdigheid in termen) en is “Perfect voor mierengelegenheid” waarmee ik veronderstel dat ze picknicken betekenen, hoewel dat klinkt op een kruiswoordraadsel Dan iets anders. Ik passeer de apostrof en kapitalisatieproblemen als onwaardig voor onze tijd. (Waarom, oh, waarom huren deze sites geen copyeditors? Ik ken veel die voor gratis kleding zou werken!)

Het is slechts $ 58 en klein-groot-groot-groot. (Groot is een 38 bust, 34 taille.) Klik op de afbeelding om de site te bezoeken. Er zijn een paar andere schattige halsters en godinjurken, maar ze worden afgewisseld met jurken alleen nuttig voor mensen die auditioning voor de rol van “poolmeisje # 3” in een rapvideo. (Ze hebben ook de slechtste duro-versie die ik nog heb gezien.)

Oh, heb ik dit genoemd van tikiboutique.com? Of gaf het gigantische fotowatermerk het weg? (Om eerlijk te zijn, was er een ongemarkeerde foto, maar de implantaten van het model zijn zo schitterend storend in het dat ik het niet wilde posten. Wanneer hebben ze Antigravilicon ontwikkeld en waarom vertelde ze mij niet?)

Trouwens, klik er niet op, tenzij je iets hebt om je oogballen te schrobben met – alleen de woorden “Party Halter Gaucho Jumpsuit” zou genoeg moeten zijn om je al geruime tijd nachtmerries te geven. (Ze deden me.) Zie wat ik door ga om je schattige goedkope jurken te brengen?

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De Retro Butterick Wrap Dressjune 25, 2006
Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008
Carnaval van de Couture: kleding op filmmay 7, 2006with 31 reacties

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *