De moeder van alle Linktastic donderdag

hebben we hadden eigenlijk een linktastic donderdag nog? Nevermind, zal dit nog steeds de grootste zijn. Ik moet houden je mensen gaan over de (voor de VS-ians) vakantieweekend, gezien het feit dat er geen manier waarop ik ben bloggen morgen, mijn vijftiende huwelijksverjaardag!

Het cadeau voor de vijftiende verjaardag is “crystal”, en dus DH en ik heb een grapje over wat aan elkaar te geven: “Op een DVD van The Dark Crystal” “Een CD van The Crystal Method of Crystal Gayle!” “Burgers van Krystal!” “Veel te veel Crystal Light!” maar de grap stopt always on “crystal meth!” (Ja, ik weet het, drugsgebruik is niet grappig, vooral meth, maar …). Ik denk dat we gewoon gaan rolschaatsen, hoewel gaan.

Anway: op de links!

Ik sorta gekregen dit patroon vorige week, ook al heb ik nog steeds geen idee waar de zakken te zetten. Het is zo Lilly-Pulitzery, is het niet? Ik denk dat het de sjaal-paardenstaart combo. Ik zie dit in een liberty twill met contrast binding, natch … of misschien een lichte pique. Geel met roze bindend? Ooh! Hoe dan ook, Michelle naar patronen uit het verleden heeft nog één, in een iets grotere maat (B38-40); klik op de afbeelding om te gaan snap it up! en vertel me waar de zakken te zetten, alstublieft.

Oh, en spreken van patronen: Jen is gestart met een speciale sectie op haar site, waar bijna 200 patronen zijn te koop voor $ 1-4. en haar voucher code voor de maand juli is FIREWORKS15, voor 15% korting. gebruik het over en weer de hele maand …

De grote mensen (Hi Trudy!) Bij Hotpatterns werkt met een te kiezen 3, loon voor 2 verkoop … Ik denk dat het automatisch, geen code nodig.

Sheila bij Out of the Ashes Collectibles doet ook een verkoop: 15% korting op alle weekend, code AMERICA.

PashaPlum hebben net een aantal van grotere hoeveelheden patronen in haar Etsy. Ik vind dit een best.

Vergeet niet dat naaien U wiki wedstrijd? Birgit en Jace gewonnen!

Mary Beth stuurde een link naar deze bib op PurlBee. Het is niet een jurk, maar ze hebben deze prachtige linnen biasband in uit Japan, dat is de moeite waard om te zien …

Kay stuurde een link naar een andere toiletpapier trouwjurk wedstrijd, dit voor studenten vormgeving (gesponsord door Cashmere weefsel, waarvan ik denk dat een Canadees merk). Sommige “Ik kan niet geloven dat is gemaakt van wc-papier” momenten daar, zeker.

Verschillende mensen (met inbegrip van Margaret en India en Jen) stuurde een link naar de geweldige viltstift pocket jurk:

Ik hou van alle kleine zakken, maar kon niet ten minste een van hen is groot genoeg voor mijn mobiele telefoon?

Lisa stuurde een link naar een kerfuffle overheen op de NYT over-jassen nodig restaurants. Onnodig te zeggen, ik ben stevig aan de kant van de verwaande restaurant. Ik zeg niet dat u chique eten niet eten in flip-flops; Ik bedoel waarom zou je dat willen? Er zijn weinig voldoende mogelijkheden om alle opgedoft deze dagen, dus laten we hebben ons plezier!

Nora stuurde een geweldige link naar de ondeugendheid dat de thee jurk was.

Eirlys stuurde een link naar deze Michael Miller stof genaamd dat is naaien Wrong. Het maakte me aan het lachen …

En Dilly stuurde een link naar deze wol met weinig Es op. Ik denk dat het een bijzonder verfijnde Halloween kostuum te maken. U naai op de bias naar een businessy pak te maken en vervolgens beweren dat een Enron uitvoerende macht. niemand zou het te krijgen, die zou geweldig zijn.

Wist je dat de blauwe Gardenia is bloggen over het leren om te naaien? Ze is hilarisch. en ze heeft zeker genoeg patronen om uit te kiezen. (Maar ik denk niet dat ze moeten dit doen.)

Rita op Cemetarian stuurde me dit in actie om mijn I-love-plooien paal. Zoooo leuk.

Ik zag Jeffrey Beebe schilderijen vorige week en werd verliefd op hen. Ik moet nu worden matig tot belachelijk rijk, zodat ik zijn werk kan veroorloven. maar een meisje kan dromen … over-klok kijken borstelharen-block jongens.

En te-veel-people-to-list stuurde me de link naar de letter sjaal. en vrijwel iedereen verontschuldigde zich voor te sturen, waarop ik zeggen: “Do not verontschuldigen blijven sturen!” Ik bedoel, het is niet alsof je links opstapelen in drifts rond mijn kantoor … en een ieder is een charmante tip dat mensen daadwerkelijk deze blog lezen, internaliseren mijn obscure smaak, elders erkennen bijzondere posten op de interwibble en dan zijn gemotiveerd genoeg zijn om hit SEND . Die, eerlijk gezegd, is een macht middeleeuwse koningen zou doen (en meestal deed) kill voor. Dus blijven sturen! Ik hou van links toe!

Maar dat is alles wat ik heb voor vandaag. kom later volgende week voor veel meer van As de links Churn. zal Erin ooit oranje bandana-print weefsel gevonden? Of opruimen haar naaiatelier? Of naar Trader Joe’s voor een veel meer 100-calorie melkchocolade bars? tune in en kom erachter!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

LinkTastic Friday: Nuttigheid Editionmay 30, 2008with 41 Opmerkingen
Brutaal? Of gewoon geen idee? Of iets anders? 19 april 2007
Crowdsourcing kleur keuzesjuly 9, 2008

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *